Verjaardag Pepijn 2001

Lachen op commando
Lachen op commando
Leuk hè, jarig zijn?
Z'n mamma had een mooi kroontje geknusseld voor de jarige job. Zo kon iedereen zien wie er jarig was. Het kroontje moest de hele dag op z'n hoofd blijven zitten. En maar blijven lachen natuurlijk.
Mooi kroontje heb ik hè?
Mooi kroontje heb ik hè?
Ja Pepijn,
we zien je kroontje zitten hoor. Ben je echt 1 jaar geworden? Wat ben jij dan al een grote jongen zeg.
Pepijns eerste cadeau
Pepijns eerste cadeau
Oh, Oh, Oh, wat vond'ie de slingers en ballonnen mooi. Pepijn had bijna geen tijd om z'n allereerste verjaardagscadeautje uit te pakken, zo druk had hij het. Maar toen hij het eenmaal had uitgepakt, kon het toch nog z'n goedkeuring wegdragen. Gelukkig maar...
Groot cadeau
Groot cadeau
Opa en Oma Klomp kwamen omstreeks twaalf uur langs voor wat gebak. En wat bleek? Ze hadden een groot cadeau meegenomen voor Peppie. Nou die vond dat wel geweldig. Er bleek een playmobielboerderij in te zitten. Dat staat natuurlijk garant voor uren speelplezier.
Eerste fiets
Eerste fiets
Opa en Oma Bos vonden dat Pepijn maar eens moest opschieten met leren lopen. Het loopfietsje waarmee ze aankwamen viel direct in de smaak en onze schenen zijn sindsdien niet meer veilig.
Verjaardagstaartvoorproever
Verjaardagstaartvoorproever
Toen was het eindelijk tijd voor taart. Pepijn had er al zoveel over gehoord dat hij bijna niet meer kon wachten. Sterker nog, voordat het kaarsje uit was, was Pepijn al aan het snoepen van de taart.
Verjaardagstaart
Verjaardagstaart
Kijk eens wat een kleine (grote?) boef ik al ben?
Mag ik dan nu eindelijk een stukje?